Aramid Cord Sling 6mm

Nagy szilárdságú aramidból készült varrott heveder. Az aramid jelentősen nagyobb szakítószilárdságot biztosít, mint a hagyományos hevederek.

  • Súly 22g (30cm) / 40g (60 cm) / 67g (120cm)
  • bluesign technológia
  • Minimális szakítószilárdság: 20kN
Loading...
Kategória: Brand:

6,096 Ft 4,800 Ft + 27% ÁFA

5 készleten

Ezek a könnyű, varrott hevederek 6 mm-es aramid kötélből készülnek, amely jelentősen nagyobb szakítószilárdsággal rendelkezik, mint a hagyományos nylon kötél, és sokkal kevésbé hajlamos a felszőrösödésre, mint a lapos Dyneema hevederek. Ezenkívül sokkal könnyebb a csomót a terhelés után kibogozni, mint a lapos hevedereket, ami nagy segítség, ha gyakran rövidíti a hevedereket a rögzítéshez vagy az ereszkedéshez.

A két hosszabb heveder szokatlan tulajdonsága, hogy ha U alakban hajlítjuk meg, akkor ebben az alakban marad, így ideálisak a fonalakhoz. A 60 cm-es méret mindkét végének meghajlításával függőlegesen felállítható. Egy könnyű drótkapuval és egy gumiszalaggal egy nyomásra rövid csalibotként is használhatóak.

A rövidebb, 30 cm-es sling sokkal puhább, így ideális pruszlikhurokként való használatra.

Technikai tulajdonságok

Méret

30

Szín

Fekete

Szállítási információk

A kiszállítás módja

A rendelt termékeket Sprinter futárszolgálattal küldjük el neked, vagy Pick Pack pontra. Személyes átvételre egyelőre Miskolcon van lehetőség.

Szállítási idő

A megrendeléstől számítva várhatóan 5-8 napon belül kerül kiszállításra a termék, ha ez véletlenül változna értesítünk.

Szállítási díj

A szállítás díja 50.000 Ft alatt 2000 Ft/csomag, 50.000 Ft felett ingyenes.