Ocun Thor Access

Ipari Alpin beülő hosszú élettartammal és kényelmes derékrésszel

4-in-1 rendszer szabályai

 

A 4-in-1 koncepció egy olyan megközelítés ami segít, hogy a beülő élettartamát növeld. A négy modul mindegyike saját címkével rendelkezik, egyedi azonosító számmal. Sérülés esetén külön megvásárolhatod a váll, láb, derék, mellkasi részeket egy Ocun PSS partnertől amint azt a saját rendszeredben leselejtezted. Próbáld ki az egyedi füleket a padodhoz, nekünk bejött fallal szemben támasztva. A középső maillont pedig cserélheted karabinerre vagy gyűrűre. Ha a méreted kettő közé esik, külön tudod a combrészt és felső részt cserélni. Az Access verziónak integrált mászógépe van, ami egy CT modell. Szépen nyílik, bírja a koszt a színe pedig fekete.

Loading...

137,922 Ft145,542 Ft

Thor Ledönti az akadályokat

 

Fedezd fel az ismeretlent

 Az Ocun Thor nem megfelel a normáknak hanem saját útját járja. Elsőre egy beülőt látsz, ami a sportos teljesítményt kombinálja a kényelmes munkavégzéssel, legyen szó akár egy platformról vagy akár a hegyimentésről. Mindig fenntartjuk az alacsony súlyt, szellőzést és a kényelmet. A 4-in-1 moduláris rendszer a különleges WeBee nem nedvszívó és mosható párnázással, a cserélhető elemekkel összekapcsolva ad egyedi élményt bármilyen időjárás és munkakörülmény során. 

 

4-in-1 Moduláris rendszer

 

Az egyedi megközelítésünk része a 4-in-1 rendszer. Úgy gondoljuk, hogy ezzel az egyedi rendszerrel saját magadra szabhatod a beülődet, ami minden szükségedet optimálisan kielégít. Könnyedén átalakíthatod beülődet az új körülményekhez megfelelően. Szimplán csak cseréld ki a modulokat. Fedezd fel az Ocun PSS partnereket és a VerticalSpace applikációt.

 

4-in-1 rendszer szabályai

 

A 4-in-1 koncepció egy olyan megközelítés ami segít, hogy a beülő élettartamát növeld. A négy modul mindegyike saját címkével rendelkezik, egyedi azonosító számmal. Sérülés esetén külön megvásárolhatod a váll, láb, derék, mellkasi részeket egy Ocun PSS partnertől amint azt a saját rendszeredben leselejtezted.

 

Sztenderdek, amelyeknek megfelel:

EN 361:2002 – PPE against falls from a height. Full body harnesses.

EN 813:2008 –  PPE against falls from a height. Sit harnesses.

EN 358:1999 –  PPE for work positioning and prevention of falls from a height.  Work positioning system.

Technikai tulajdonságok

Méret

L-XL, S-M

DoC

DoC

Gyorscsattok száma

,

Használati utasítás

https://www.ocun.com/data/files/products/bm7boozm.pdf

Szín

Fekete, Zöld

Sztenderdek

EN 813:2008
EN 358:2018
EN 361:2002

Szállítási információk

A kiszállítás módja

A rendelt termékeket Sprinter futárszolgálattal küldjük el neked, vagy Pick Pack pontra. Személyes átvételre egyelőre Miskolcon van lehetőség.

Szállítási idő

A megrendeléstől számítva várhatóan 5-8 napon belül kerül kiszállításra a termék, ha ez véletlenül változna értesítünk.

Szállítási díj

A szállítás díja 50.000 Ft alatt 2000 Ft/csomag, 50.000 Ft felett ingyenes.