BW Group

BW Csapat

service background

BW Csapat

Miskolci fiatalok révén úgy gondoltuk 2017-ben, hogy az eddigi több éves tapasztalatot szeretnénk a saját képünkre formált felállásban kamatoztatni. A kezdeti megrendelések sok hasznos információt és szolgáltatás fejlesztési irányt mutattak számunkra. Filozófiánk és missziónk, hogy egy olyan munkahelyet hozzunk létre, ahol a szakma megbecsült művelői szívesen építik és segítik ugyanúgy a klienseket, mint a vállalkozást.
A projekt befejezéséig 6 lépésben!

IRATA

A közös pont. Formációnkat nagyban köszönhetjük az IRATA nevű nemzetközi, ipari alpintechnikával foglalkozó szervezetnek. A szervezet helyi oktató centruma Miskolcon található, ahol nemzetközi szinten elismert, több 10 éves oktatási tapasztalattal rendelkező oktatók képezik a szakembereket. Több alapítótag maga is oktató, hiszen az érdeklődés nem csupán a munkavégzésre terjed ki, hanem szabadidejében is ezzel foglalkozik. Mondhatni hivatásunk a kötéltechnika és munkabiztonság.

Filozófia

Számunka nem csupán egy újabb vállalkozás létrehozása volt a cél, hanem reagálva a modern igényekre, egy olyan társulás létrehozása, ahol az őszinte kommunikáció és a magas szakképzés, illetve nemzetközi munkatapasztalat adta tudás tökéletes együttműködése a cél. Ez az ön számára a minőség mellett az átlátható rendszert és flexibilitást jelenti. Nem lehet ma már elmenni a környezeti hatások mellett sem, így célunk az, hogy lehető legnagyobb mértékben csökkentve a környezetszennyezést, zöld megoldásokat alkalmazzunk, legyens szó egyéni védőeszközökről, festékekről vagy akár közlekedésről.
Használat közben

Ipari megoldások

Magas szintű munkatervezés és professzionális kivitelezés.

ipari megoldások
Kemény igénybevételre

Épület karbantartás

Felmérés mérnöki vagy egyedi igények szerint.

lakossági megoldások
Partnereinknek

Szakembert keres, aki az Ön keze lehet egy nehezen elérhető helyen? Kényes munkája van, melyet nem bízna akárkire?

Közösen megtervezett munkafolyamatokkal garantáljuk, hogy az ön által kívánt eredmény elérhető. Folyamatos kommunikáció a felek között segíti a munkavégzést, így további kihívások elé állhat vállalkozásával. Szakembereink angolul is beszélnek, nemzetközi tanúsítványokkal is rendelkeznek.