Használat közben

Ipari megoldások

Kemény igénybevételre

Épület karbantartás

Referenciák

Kivitelezés

Ipari Alpintechnika

A biztonságos kivitelezéshez szükséges eszközök tanúsítvánnyal, szakembereink pedig a szakma legmagasabb elérhető hazai és nemzetközi képesítésével rendelkeznek. A kötéltechnika kiépítése nem vesz sok időt igénybe, a szakemberek  a telepített kikötési pontok igénybevételével azonnal munkához látnak. Nincs állványozási költség, a szakember nem csak kiépíti a megközelítést, hanem el is végzi a munkát.

Egyszerűbb és gyorsabb megoldás az emelőkosárnál is, hiszen lényegesen kisebb területet kell elzárni a forgalom elől és a közlekedés is gyorsabb. Mit jelent ez önnek? Költséghatékony megoldást a magasban lévő problémákra!

Beszállásos munkáknál pedig a kötélrendszert kívülről kezelő személy biztonságosan tudja kontrollálni a bent folyó munkálatokat, legyen szó akár felülvizsgálatról vagy takarításról.

Professzionális Felszerelések

Egyedileg válogatott felszerelések érhetőek el nagy tételben és egyéni vásárlók számára egyaránt. Csapatunk nagy hangsúlyt fektet a megfelelő termékek ár-érték arányainak megtalálására. A termékek listája folyamatosan bővül.

Ezenkívül vállalkozásunk nagykereskedelemmel és képviselettel is foglalkozik néhány márka esetében. 

Biztonságos Kivitelezések

Minden egyes munkafolyamat előzetesen megtervezésre kerül, melynek dokumentációját az ügyfél megkapja a teljes kockázatfelméréssel és mentési tervvel együtt. A kollégák rádión kommunikálnak munka közben és Elsősegély szettel felszerelkezve érkeznek a munka helyszínére. Számunkra nem csupán a megjelenés a fontos, hanem a teljes munkafolyamat kontrollálható átlátása is.

Ügyfeleink nagy megelégedéssel fogadják munkaetikánkat, hiszen minden egyes BW Alpin munkavállaló és alvállalkozó előzetes képzésen megy át, ahol kötéltechnikai és szakmai továbbképzés zajlik, hanem tűz és balesetvédelmi eligazítás is. A személyzet össze tagja alkohol és drog ellenőrzésen megy át szúrópróbaszerűen.