Árajánlat

A projekt befejezéséig 6 lépésben!

Árajánlat

Az első lépés az ön által jelzett probléma feltárása. Szerencsénkre a kötéltechnika miatt, szinte azonnali képet kaphat, hogy pontosan mi is a gond, mekkora a felület és tapasztalatunk alapján, milyen javítást vagy cserét érdemes végrehajtani.

Filozófiánk a sokszínűség, minden alvállalkozónk egy másik tudást hoz magával, ennek köszönhetően sikerült már tetőcserétől kezdve a felhőkarcolókon szigetelés cserén át betonjavításig egy nagyon széles portfóliót kialakítani. Gyártói képzéseink pedig ezt a tudást emelik az elérhető legmagasabb szintre.

Kapcsolatfelvétel

Végigvezetjük 6 lépésben a teljes folyamaton, így láthatja mi történik miután kapcsolatba lépett velünk egészen a kivitelezés végéig.

Ha erre most nincs ideje, az oldal alján adja meg adatait és keressünk még ma!

1

Felmérés

Személyes felmérés során kollégánkkal végigjárják az épületet/üzemet és a munkafelmérő adatlap kitöltésre kerül. Lehetőség szerint itt átnyújtásra kerül a kivitelezési terv, vagy fényképeket készít a kolléga és mi dolgozzuk ki a kivitelezési tervet.

Sürgős esetben akár fényképek alapján is fel tudjuk mérni a felületeket.
2

Árajánlat

Kollégáink nekilátnak a felmérő nyomtatvány, a helyszíni bejáráson készült képek és a kolléga beszámolója alapján a munkafolyamat megtervezéséhez. Gyakran felmerül a kérdés, mi szükség van ugyanazon munkafolyamat többszöri kidolgozására? Minden egyes épület más és más tulajdonságokkal rendelkezik, így a kivitelezés művelete is specializálódik, függően attól, hogy milyen a megközelítés, milyen tényezők változtatják vagy nehezítik a folyamatokat. Például: Két épület ablaktisztítása között lényegi különbség lehet, hiába ugyanakkora a felület. Az egyiken egybefüggő üvegfal tisztítását kérte a megrendelő, az előzetesen telepített és felülvizsgált kikötési pontok igénybevételével. Míg a másiknál többszöri erkéllyel tagolt és bonyolult mozdulatokkal elérhető felületről van szó, ahol a kikötési pontok hiánya lényegesen megnehezíti a munkavégzést. A két épület kivitelezési ideje közötti különbség akár 1 hét is lehet.

Az ön részére egy árajánlat készül, amelyben megtalálja a felhasznált anyagokat, az alkalmazott szabványokat és technológiákat. Az árajánlat után nincsenek rejtett költségek. Az ütemezésre javaslat készül. Ennyi!

Bizonyos volumenű tervezést igénylő árajánlatoknál, annak elkészítése elfogadás esetén a végösszegből levonásra kerül. Többszöri megrendelés esetén pedig jelentős kedvezményekre számíthat.
3

Szerződés

Önnek nincs más dolga, mint az elfogadott árajánlat mellé küldött szerződést aláírni. Általában a két fél között digitális aláírást alkalmazunk, így teljesen papírmentesen, azonnal dokumentálhatja ön is a szerződést.

A konstrukciók flexibilisek, alapvetően pro bono számlázást alkalmazunk, azonban volumen és összetettség alapján részteljesítésre is lehetőség van. Visszatérő ügyfeleink pedig általában kedvezményes áron veszik igénybe szolgáltatásaink.
4

Kivitelezés

A kivitelezés során napi kapcsolattartásra kerül sor az iroda és a megrendelő között.

Bármikor kérhet jelentést a kivitelezés állapotáról, előre nem látott nehézségek és vészhelyzet esetén pedig azonnal értesítik Önt. Semmi nem marad átláthatatlanul, nincsenek rejtett lépések.

A teljes kivitelezés alatt a BW felelősségbiztosítással rendelkezik.
5

A projekt befejezése

Miután kollégáink mindent eltakarítottak, és az eredeti környezeti állapotot visszaállították, már csak egy dolog van hátra.

Járja körbe az elkészült munkát és a volt munkaterületet és ha mindent rendben talál, az átvételi nyilatkozatban rögzítjük ezt.

Nincs más hátra, csak töltse ki a lenti adatokat és keressük még ma!
6

Érdekli?

Ajánlatot kérek
Vezetéknév
Keresztnév
Email cím
Telefonszám
Helyszín vagy kivitelezés megnevezése
Például Kecskemét - Torony
Egyéb tudnivalók
Adjon hozzá olyan információt, ami meggyorsíthatja az ajánlat adását. Például a bejutás módja stb.
bw shop image

BW Shop

Minden ami ipari alpintechnika.

kivitelezés

Kivitelezés

Magas szintű munkatervezés és professzionális kivitelezés.

Partnereinknek

Szakembert keres, aki az Ön keze lehet egy nehezen elérhető helyen? Kényes munkája van, melyet nem bízna akárkire?

Közösen megtervezett munkafolyamatokkal garantáljuk, hogy az ön által kívánt eredmény elérhető. Folyamatos kommunikáció a felek között segíti a munkavégzést, így további kihívások elé állhat vállalkozásával. Szakembereink angolul is beszélnek, nemzetközi tanúsítványokkal is rendelkeznek.