BW Group

Árajánlat

Az első lépés az ön által jelzett probléma feltárása. Szerencsénkre a kötéltechnika miatt, szinte azonnali képet kaphat, hogy pontosan mi is a gond, mekkora a felület és tapasztalatunk alapján, milyen javítást vagy cserét érdemes végrehajtani. Filozófiánk a sokszínűség, minden alvállalkozónk egy másik tudást hoz magával, ennek köszönhetően sikerült már tetőcserétől kezdve a felhőkarcolókon szigetelés cserén át betonjavításig egy nagyon széles portfóliót kialakítani. Gyártói képzéseink pedig ezt a tudást emelik az elérhető legmagasabb szintre.
A projekt befejezéséig 6 lépésben.

Kapcsolatfelvétel

Végigvezetjük 6 lépésben a teljes folyamaton, így láthatja mi történik miután kapcsolatba lépett velünk egészen a kivitelezés végéig.

Ha erre most nincs ideje, az oldal alján adja meg adatait és keressünk még ma!

1

Felmérés

Személyes felmérés során kollégánkkal végigjárják az épületet/üzemet és a munkafelmérő adatlap kitöltésre kerül. Lehetőség szerint itt átnyújtásra kerül a kivitelezési terv, vagy fényképeket készít a kolléga és mi dolgozzuk ki a kivitelezési tervet.

Sürgős esetben akár fényképek alapján is fel tudjuk mérni a felületeket.
2

Árajánlat

Kollégáink nekilátnak a felmérő nyomtatvány, a helyszíni bejáráson készült képek és a kolléga beszámolója alapján a munkafolyamat megtervezéséhez. Gyakran felmerül a kérdés, mi szükség van ugyanazon munkafolyamat többszöri kidolgozására? Minden egyes épület más és más tulajdonságokkal rendelkezik, így a kivitelezés művelete is specializálódik, függően attól, hogy milyen a megközelítés, milyen tényezők változtatják vagy nehezítik a folyamatokat. Például: Két épület ablaktisztítása között lényegi különbség lehet, hiába ugyanakkora a felület. Az egyiken egybefüggő üvegfal tisztítását kérte a megrendelő, az előzetesen telepített és felülvizsgált kikötési pontok igénybevételével. Míg a másiknál többszöri erkéllyel tagolt és bonyolult mozdulatokkal elérhető felületről van szó, ahol a kikötési pontok hiánya lényegesen megnehezíti a munkavégzést. A két épület kivitelezési ideje közötti különbség akár 1 hét is lehet.

Az ön részére egy árajánlat készül, amelyben megtalálja a felhasznált anyagokat, az alkalmazott szabványokat és technológiákat. Az árajánlat után nincsenek rejtett költségek. Az ütemezésre javaslat készül. Ennyi!

Bizonyos volumenű tervezést igénylő árajánlatoknál, annak elkészítése elfogadás esetén a végösszegből levonásra kerül. Többszöri megrendelés esetén pedig jelentős kedvezményekre számíthat.
3

Szerződés

Önnek nincs más dolga, mint az elfogadott árajánlat mellé küldött szerződést aláírni. Általában a két fél között digitális aláírást alkalmazunk, így teljesen papírmentesen, azonnal dokumentálhatja ön is a szerződést.

A konstrukciók flexibilisek, alapvetően pro bono számlázást alkalmazunk, azonban volumen és összetettség alapján részteljesítésre is lehetőség van. Visszatérő ügyfeleink pedig általában kedvezményes áron veszik igénybe szolgáltatásaink.
4

Kivitelezés

A kivitelezés során napi kapcsolattartásra kerül sor az iroda és a megrendelő között.

Bármikor kérhet jelentést a kivitelezés állapotáról, előre nem látott nehézségek és vészhelyzet esetén pedig azonnal értesítik Önt. Semmi nem marad átláthatatlanul, nincsenek rejtett lépések.

A teljes kivitelezés alatt a BW felelősségbiztosítással rendelkezik.
5

A projekt befejezése

Miután kollégáink mindent eltakarítottak, és az eredeti környezeti állapotot visszaállították, már csak egy dolog van hátra.

Járja körbe az elkészült munkát és a volt munkaterületet és ha mindent rendben talál, az átvételi nyilatkozatban rögzítjük ezt.

Nincs más hátra, csak töltse ki a lenti adatokat és keressük még ma!
6

Érdekli?

Ajánlatot kérek
Vezetéknév
Keresztnév
Email cím
Telefonszám
Helyszín vagy kivitelezés megnevezése
Például Kecskemét - Torony
Egyéb tudnivalók
Adjon hozzá olyan információt, ami meggyorsíthatja az ajánlat adását. Például a bejutás módja stb.